Tweede Kamer reageert op vastgoedonderzoek

Vastgoed / 02 februari 2018
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Eerder deze week publiceerden wij de resultaten van ons grootschalige vastgoedonderzoek onder de titel "Zetten de resultaten van dit vastgoedonderzoek nationale afspraken op gebied van duurzaamheid onder druk?" De tijd zal het leren, maar het bericht leidt al wel tot reacties vanuit de Tweede Kamer en brancheorganisatie en is veelvuldig besproken op vastgoedbijeenkomsten én online.

Zo reageerde VVD-Tweede Kamerlid Daniel Koerhuis op ons onderzoek en geeft hij aan dat het uitermate van belang is dat corporaties verduurzamen.

“Uiteraard omdat we met z’n allen de doelstellingen van Parijs willen halen, maar ook simpelweg omdat sociale huurders zo een lagere energierekening op de mat krijgen. Dus ik zou zeggen: aan de slag!”

10 miljoen Nederlanders bereikt

Ook in de online media werden de resultaten van het vastgoedonderzoek veelvuldig besproken. De online media die ons bericht plaatsten, bereiken bij elkaar meer dan 10 miljoen Nederlanders. Genoeg om corporaties wakker te schudden?

Ook aanwezig zijn bij het het Maatschappelijk Vastgoed Event over duurzaamheid? Bestel je toegangsbewijs vandaag nog gratis met een CorporatieNL-lidmaatschap en praat mee over duurzaamheid bij corporaties en gemeenten!