E-book Leven en Ontmoeten in Vathorst

Gratis deelnamevoor leden
Sluiting 11 Mei 2023
Details
Datum Kosten Locatie

Tijdens de bijeenkomst Leven en Ontmoeten bezoeken de leden van CorporatieNL het Hart van Vathorst in Amersfoort. In deze nieuwe woon- en leefvorm komen wonen, werk, zorg en ontmoeting samen. Hart van Vathorst biedt een oplossing voor het probleem van eenzaamheid en zorgt voor een sociaal duurzame leefomgeving voor al die mensen die dat het hardst nodig hebben.

Centrale vragen

Tijdens het bezoek ervaren de leden op welke manier dit project mensen verder helpt in hun leven. En beantwoorden zij met elkaar de vragen: “Welke praktijkervaringen levert Hart van Vathorst op die we ook in andere situaties kunnen gebruiken. En hoe maken we meer inclusieve leefomgevingen in Nederland mogelijk?”

Met elkaar is gekeken wat er nu precies zo goed is aan het concept en wat het maakt dat mensen hier zo fijn wonen en werken. Want als we de succesformule weten te doorgronden dan weten we ook wat ons te doen staat op andere plekken in Nederland.

Boek

Het e-book bevat 22 pagina’s en is rijk geïllustreerd met foto’s. Het bevat de volgende onderwerpen:

Inleiding
Inclusieve woon- en leefomgeving
Centrale vragen
Ontstaan
Droom in buurt
Participatie
Positief en kansen
Stellingen
Kansen en uitdagingen
Oplossingen
Benodigdheden
Bijlage: deelnemerslijst

E-book ontvangen

Als lid van CorporatieNL kun je deze publicatie direct downloaden. Ga naar het ledenplatform, klik op de kennisbank en je treft er deze titel. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Regel vandaag nog je lidmaatschap van CorporatieNL en krijg toegang tot de kennisbank inclusief dit boek. Je kunt dan voortaan ook gelijk deelnemen aan alle events, trainingen en commissies.