Bekijk het jaarprogramma 2021

Corporatie / 05 november 2020
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Met trots presenteren we het jaarprogramma met alle bijeenkomsten en activiteiten voor 2021. Daarin herken je de belangrijkste thema's waar we in onze sector mee te maken hebben: kwetsbare doelgroepen, digitaliseren, verduurzamen en beter wonen. Als lid van CorporatieNL ben je er weer gratis bij. Welke nieuwe zaken staan op het programma?

Events

In 2021 zijn alle events hybride. Dat wil zeggen dat we maximaal 30 deelnemers in onze studio ontvangen en tot 300 deelnemers online die allemaal samenwerken op 1 dag. Zo kun je direct virtueel aanschuiven bij de werkgroepen, meedoen aan workshops, e-books en presentaties downloaden, advies vragen aan de sprekers en contact leggen met collega’s uit het hele land.

Als lid van CorporatieNL ontvang je automatisch uitnodigingen via de nieuwsbrief, maar je kunt je via deze website natuurlijk nu ook al van een plek verzekeren. De komende events zijn:

Op drie momenten in het jaar vinden de online trainingen plaats. Kies welke je volgt:

Werkgroepen

Er zijn al diverse werkgroepen aan de slag, maar in 2021 starten er ook nieuwe. Je kunt op elk moment aansluiten bij:

Kennisbank

CorporatieNL-leden ontvangen automatisch bericht zodra een nieuw item is toegevoegd. Want de links naar documenten, presentaties, video’s, whitepapers tref je in de ledennieuwsbrief. De kennisbank is ingedeeld naar vier hoofdthema’s:

  1. corporatie
  2. digitaal
  3. vastgoed
  4. wonen

E-books

Nieuwe e-books krijg je als lid van CorporatieNL telkens toegestuurd. Er komen regelmatig titels bij. Het kenmerk van de e-books is dat we die samen met alle leden schrijven.

En meer

Naast al deze activiteiten publiceren we ook in 2021 diverse artikelen, interviews en video’s. En we houden de belangrijkste onderzoeken met en voor alle leden. Daarvoor ontvang je als lid telkens een uitnodiging. Heb je nog een suggestie voor een aanvulling op het programma? Laat het ons weten.