Bekijk het jaarprogramma 2022

Corporatie / 16 december 2021
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Vol trots presenteren we het jaarprogramma met alle bijeenkomsten en activiteiten voor 2022. Daarin herken je de belangrijkste thema's waar we in onze sector mee te maken hebben: kwetsbare doelgroepen, digitaliseren, verduurzamen en beter wonen. Als lid van CorporatieNL ben je er weer gratis bij. Welke nieuwe zaken staan op het programma?

Events

In 2022 gaan we hybride aan de slag. Dat wil zeggen dat we sommige bijeenkomsten op een locatie organiseren en sommige online afhankelijk van wat de beste en gezondste optie voor iedereen is. Als lid van CorporatieNL ontvang je automatisch uitnodigingen via de nieuwsbrief, maar je kunt je via deze website natuurlijk nu ook al van een plek verzekeren. De komende events zijn:

Trainingen

Op drie momenten in het jaar vinden de online trainingen plaats. Kies welke je volgt:

Commissies

Er zijn al diverse commissies aan de slag, maar in 2022 starten er ook nieuwe. Je kunt op elk moment informeren bij of misschien wel deelnemen aan:

Daarnaast heeft CorporatieNL een Adviesraad die een afspiegeling vormt van het ledenbestand.

Kennisbank

CorporatieNL-leden ontvangen automatisch bericht zodra een nieuw item is toegevoegd. Want de links naar documenten, presentaties, video’s, whitepapers tref je in de ledennieuwsbrief. De kennisbank is ingedeeld naar vier hoofdthema’s:

  1. corporatie
  2. digitaal
  3. vastgoed
  4. wonen

E-books

Nieuwe e-books krijg je als lid van CorporatieNL telkens toegestuurd. Er komen regelmatig titels bij. Het kenmerk van de e-books is dat we die samen met alle leden schrijven.

En meer

Naast al deze activiteiten publiceren we ook in 2022 weer veel artikelen, interviews en video’s. En we houden de belangrijkste onderzoeken met en voor alle leden. Daarvoor ontvang je als lid telkens een uitnodiging. Heb je nog een suggestie voor een aanvulling op het programma? Laat het ons weten.